onsdag 12. november 2008

Eg e ein løve

Jeg har hengt meg litt opp i horoskopet og stjernetegnet mitt fordi store deler av det som står stemmer nesten alltid. Jeg er født i august så er derfor løve. Grr....
Mitt horoskop for november:
Du har jobbet hardt de siste månedene for å bygge noe nytt, og nå vil du føle at tingene glir rett inn i dine store planer for fremtiden. Det er mye inspirasjon og optimisme rundt deg, og du bør la dine kreative sider løpe fritt. Gode nyheter dukker opp i slutten av måneden. Det vil lønne seg å ta litt fri innimellom, og du bør ta oftere initiativ til hyggelige sammenkomster med gode venner, familien og din partner. Tenk nøye før du tar opp en diskusjon med en nær person. Det er lett å si feil ting når man er stresset og har tankene andre steder. Prøv heller å dele dine følelser, og la vedkommende komme med sitt utspill.

Mitt årshoroskop for 2008:
Jobb/økonomi: I begynnelsen av året kommer du til å få et uventet tilbud om ny jobb. Hvis du har et åpent sinn, vil du få stort utbytte av denne forandringen. Økonomien ser stabil ut dette året.
Kjærlighet/relasjoner: Etter å ha nytt oppmerksomhet fra og flørtet med det motsatte kjønn over en lengre periode, begynner du å føle behovet for noen å dele hverdagen med. Dessverre er det ofte vanskelig å finne noen når man virkelig ønsker det. Du får nøye deg med korte, lidenskapelige forhold i år. Hvis du er i et fast forhold, vil det være ganske lunkent, med unntak av mai og oktober.
Helse/skjønnhet: 2008 blir et år for velvære. Helsen din er viktig for deg, du er bevisst på hva du spiser og du prioriterer frisk luft og mosjon.Reise: Hvis du planlegger en lengre reise dette året, bør du unngå august og desember. Da dukker det nemlig opp interessante muligheter hjemme som du ikke vil gå glipp av.
Bolig: Du trenger et trygt hjem, så nå er det på tide å finne en mer permanent boligløsning. Har du allerede et sted å bo hvor du trives, vil du bruke mye energi på innredning i år.

Om de som er født i løvens navn
Det er bedre å være en leder, enn å bli ledet av andre. Dette er motto nr 1 for en Løve. De hater å måtte være i en underordnet stilling. De passer rett og slett ikke til det. Å fortelle en historie til en Løve, så holder det med overskrifter, kanksje du rekker å ta med ingressen, men for all del, ikke mer enn det. Da mister de bare interessen. De har rett og slett ikke tid. Hodet deres er opptatt med så mye og det er begrenset hvor mye de orker å bry seg med de små tingene. Løven er den ekstravagante, den som gjerne bruker mye penger.Kreativitet er en medfødt egenskap Løven har. De kan imponere og er svært stolte av natur. De finner gjerne løsninger eller blir penslet inn på løsninger av andre, som de selv tar kreditt for. Men, på den andre siden så er de lojale, pålitelige og svært hjelpsomme. De har en naturlig barnslighet. Det de gir av tillit til andre, forventer de tilbake. De kan se ut som et spørsmålstegn hvis det ikke blir slik. Løven er utålmodig og liker ikke å måtte vente på noe. Løvens kjærlighetsliv er intenst. De gir med hele sitt hjerte og ønsker bare godt for sin partner. De er svært sjenerøse og kan godt bruke penger på dyre smykker ol...Tarot kortenes referanse er Styrken eller Strenght. Tillit er noe man har. Gjennom disiplin og selvkontroll kan dalt oppnås. En er ikke lenger bundet av de ytre påvirkningene. Likevekt mellom det åndelige og det kjødelige.

snakk om å være gjennomført beskrivelse av meg..!!

Ingen kommentarer: